Hjælp os med at sprede juleglæde – Sælg juletræer med os

Er du klar til at sprede juleglæde? Bliv en del af vores Juletræssalgsteam!

Igen i år sælger FDF Roskilde juletræer, og vi har brug for hjælp fra forældre, medlemmer og venner af vores kreds. Læs videre for at finde ud af, hvordan du kan deltage og gøre en forskel.

Hvor og hvornår kan du hjælpe FDF Roskilde med at sælge juletræer?

Kredsens juletræssalg finder sted på følgende datoer i 2024 fra vores kredshus:

Weekendåbent den 1. december (søndag) kl. 11 – 16 (mød op kl. 10.50)
Weekendåbent den 7. og 8. december kl. 11 – 16 (mød op kl. 10.50)
Weekendåbent den 14. og 15. december kl. 11 – 16 (mød op kl. 10.50)
Hverdag fra den 16. til 20. december kl. 16 – 18 (mød op kl. 15.50)
Weekendåbent den 21. og 22. december kl. 11 – 16 (mød op kl. 10.50)
Lillejuleaften: den 23. december kl. 12 – 15 (mød op kl. 11.50)

Ekstra hjælp:

Torsdag, den 28. november, har vi behov for assistance til at modtage og placere juletræerne, således at vores salgssted er klar til den 1. december. Desuden, lillejuleaften, har vi brug for ekstra hjælpende hænder til at hjælpe med nedpakning, oprydning, og demontering af udstyr som raftestativer.

Nyt i år: Vi har indført et nyt tiltag med hjælp til levering af juletræer for kunder og virksomheder, der ønsker at få dem leveret mod betaling. Leveringen vil kun være mulig inden for Roskilde by. For at organisere dette vil der være en lilla boks  i vagtplane hver søndag, hvor man kan skrive sig på til at hjælpe med leveringen. Vi har en trailer til rådighed, men husk at tjekke, om du har lov til at køre med traileren via denne beregner. Trailerens nummerplade er BY 69 27.

Herudover skal vi også bruge hjælp torsdag den 28. november, hvor Jakobskirken skal have leveret et juletræ.

Sådan tilmelder du dig vagtplanen:

Vi har brug for din hjælp for at sikre, at vores juletræssalg bliver en succes. For at tilmelde dig vagtplanen, send en mail til jul@fdfroskilde.dk. Dine vagttider vil blive opdateret på vores hjemmeside vagtplanen på fdfroskilde.dk/vagtplan. Her kan du også se, hvor der mangler mandskab.

Bemærk: Ved “åbne vagter” møder man ind 10 minutter før og gør sig klar til at sælge og ved vagtskifte møder næste hold ind 10 minutter før.

Alderskrav for at deltage i julesalget:

Du skal være mindst 18 år for at kunne stå alene og sælge juletræer. Vi anbefaler mindst to voksne på vagt ad gangen. Børn og unge er selvfølgelig velkomne til at deltage sammen med deres forældre, bedsteforældre eller andre voksne.

Børn og unge op til og med væbnere skal ikke skrive sig vagtplanen, men deltager blot på salgsstedet (se næste punkt).

Alle Seniorvæbnere og Seniorer er parret op på vagtplanen to og to. Hvis I bytter vagter, bedes I meddele os det på jul@fdfroskilde.dk, så vagtplanen kan opdateres. På vagter med seniorvæbnere og seniorer er der kun brug for én ekstra voksen.

Må børn deltage?

Selvfølgelig! Det vil være en fantastisk reklame, hvis børnene deltager (gerne iført FDF-skjorter), så køberne kan se, at de støtter et godt formål. Måske kan I endda vække interesse hos købernes børn for at starte i FDF.

Hvis du tager billeder mens i sælger juletræer er I mere end velkommen til at sende os billeder, som vi kan bruger og især hvis der på billedet er medlemmer i FDF-skjorte, send billederne til jul@fdfroskilde.dk.

Hvor foregår julesalget?

Juletræerne sælges fra vores kredshus på Vindingevej 31.

Sådan pakker du et juletræ ind:

Vi har en “net-maskine,” hvor juletræet blot skal trækkes igennem.

Sætter vi foden på juletræerne?

Ja, det gør vi, hvis kunden ønsker det. Dog skal kunden betale ekstra for foden.

Hvordan kan kunderne betale?

Vi accepterer kontanter og MobilePay. Desværre accepterer vi ikke Dankort, da det er forbundet med høje omkostninger. Det er enkelt at modtage MobilePay-betaling, og der vil være vejledning på stedet om, hvordan man sikrer betaling via MobilePay. Vi har også en pengekasse til at håndtere kontanter.

Køb et sælgerjuletræ:

Som tak for din hjælp har du mulighed for at købe et juletræ med 25% eller 50% rabat, hvis din familie arbejder hhv. 2/2,5 eller 5 timer med at sælge juletræer.

Brug for yderligere instruktioner?

Du vil naturligvis modtage yderligere instruktioner inden du skal sælge juletræer, og du er altid velkommen til at kontakte de ansvarlige for salget.

Hvad får FDF Roskilde ud af din indsats?

Vi tjener penge på juletræssalget, og disse penge bruges til aktiviteter for vores medlemmer samt til at holde omkostningerne nede for lejrture og vedligeholdelse af vores kredshus på Vindingevej. Desuden ønsker vi at reklamere for vores arbejde med børn og unge i Roskilde, og måske endda tiltrække nye medlemmer.

Vi ser frem til nogle dejlige og spændende timer med juletræssalg! Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte de ansvarlige for salget.

Venlig hilsen,
Bestyrelsen

Salgsansvarlige:
Jimmi, 2992 0452
Christian, 2921 2293