Hyggelig weekend på Fjordhytten fyldt med fællesskab

I denne weekend var Puslinge, Tumlinge og Pilte fra FDF Roskilde afsted på en hyggelig weekendtur til Fjordhytten. Lørdag formiddag mødtes de 10 deltagere og tog sammen af sted mod Fjordhytten.

Efter frokost gik turen til Bolund Halvø, hvor vi fik en naturoplevelse og så køer på markerne. Der var masser af energi blandt børnene, som nød den friske luft.

Da vi kom tilbage til hytten, blev der tændt op i bålet, hvor vi lavede aftensmad. Der blev hygget rundt om flammerne, mens vi nød maden og samværet. Aftenen sluttede med leg og sjov inden sengetid.

Søndag var dagen dedikeret til leg aktiviteter. Deltagerne brugte hele formiddagen på udendørs, mens vi nød det gode vejr. Det var en dag fyldt med grin og løb, inden turen gik hjemad.

Det blev en skøn weekend fyldt med nye venner og godt humør. Vi glæder os allerede til næste tur!

Vil du også gerne opleve FDF, så mødes vi hver tirsdag, læs mere her.

FAKTA OM FDF

FDF – Frivilligt Drenge- og Pigeforbund er en folkekirkelig børne- og ungdomsorganisation med mere end 25.000 medlemmer i 350 lokale kredse fordelt over hele landet. FDF giver børn og unge et ståsted at møde verden fra gennem relationer, leg, tro og samfundsengagement.