Magien har taget over på FDF Sommerlejr

FDF Roskilde, Taastrup og Høje Taastrup har netop afsluttet en magisk uge fyldt med eventyr, venskab og uforglemmelige oplevelser på årets sommerlejr. Fra den 7. til den 12. juli forvandlede 30 spændte børn Roarhytten i Kirke Hyllinge til Hogwarts Skole for Heksekunst og Troldmandsskab, hvor de udforskede troldmandens verden og vendte hjem som ægte hekse og troldmænd. 🧙‍♀️🧙‍♂️

Lejren bød på et væld af magiske aktiviteter. Ved ankomsten til Hogwarts blev børnene fordelt til deres respektive kollegier af fordelingshatten, hvorefter de straks begyndte at lære eliksirer og besværgelser.

Mandagen bød på en særlig magisk oplevelse, da børnene lærte at spille Quidditch og flyve på koste. 🧹✨ Det blev en dag fyldt med sjov og spænding, hvor alle fik chancen for at fange det gyldne lyn og bevise deres evner som fremtidige Quidditch-stjerner!

En dramatisk begivenhed indtraf, da Harry Potter sendte en gruppe børn ud på en farlig mission for at bryde ind i Gringotts Banken 🏦. Her skulle de bekæmpe drager 🐉 og bruge ingredienser, de havde indsamlet på en tur til Mugglernes verden, til at brygge polyjuice-eliksirer 🧙‍♂️🔮. Denne eliksir tillod dem at snige sig usete ind i banken og sikre vigtige artefakter.

Deltagerne tog også på en spændende udflugt til Mugglernes verden, hvor de besøgte Roskilde Domkirke ⛪. Her løste de gåder 🧩 og fandt koden “Verdensarv” 🎉🔑, som skulle bruges i den fortsatte kamp mod mørkets kræfter.

En af ugens højdepunkter var uden tvivl kampene om Flammernes Pokal 🏆🔥, hvor børnene deltog i forskellige udfordringer.

“Vi har haft en fantastisk uge med de mest fortryllende børn. Vi ledere er godt trætte, men vi er også super glade og stolte over den oplevelse, vi har skabt sammen,” fortæller en af lederne. “Børnene har været utrolig engagerede og har virkelig levet sig ind i den magiske verden.”

Med 30 trætte, men lykkelige børn vendte troldmænd og hekse hjem til deres familier fredag den 12. juli. Vi er sikre på, at de nu vil snakke ørerne af jer om deres oplevelser.

FDF takker alle deltagerne for en uforglemmelig sommerlejr og ser allerede frem til næste års eventyr! Lad magien fortsætte indtil næste år! 🧙‍♂️✨

FAKTA OM FDF

FDF – Frivilligt Drenge- og Pigeforbund er en folkekirkelig børne- og ungdomsorganisation med mere end 25.000 medlemmer i 350 lokale kredse fordelt over hele landet. FDF giver børn og unge et ståsted at møde verden fra gennem relationer, leg, tro og samfundsengagement.